Spanje

Spanje is een van de meest populaire vakantielanden van Europa. Het land kent leuke steden, prachtige stranden, mooie natuur en het klimaat is natuurlijk ook erg aangenaam. Spaanse vakantieregio’s zijn vanuit Nederland goed te bereiken. Het noorden van het land is zelfs goed te bereiken met de auto, maar de rest van Spanje is ook goed bereikbaar per vliegtuig. Enkele populaire vakantieregio’s in Spanje zijn de Costa Brava en de Costa Blanca. Deze twee regio’s zijn allebei te vinden aan de oostkust van het land, grenzend aan de Middellandse zee. Andere populaire bestemmingen in Spanje zijn onder andere Murcia en Andalucië.

Spaanse eilanden

Naast het vaste land van Spanje zijn er ook veel mooie eilanden die bij Spanje horen. In de Middellandse zee vind je de Balearen, een groep eilanden waar toeristen graag op afkomen. Deze eilandegroep bestaat onder andere uit Ibiza en Mallorca. wat meer naar het zuiden en niet direct aan het Spaanse vasteland vind je de Canarische eilanden. Eilanden als Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote zijn ook erg populair onder toeristen vanwege al het moois dat op deze eilanden te zien en het aangename klimaat dat er voor zorgt dat je hier 12 maanden per jaar op vakantie kunt.

Dus ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie naar een prachtig vakantieland, denk dan zeker aan Spanje. Het aanbod in dit vakantieland bij uitstek is enorm groot, dat er voor iedereen wel een geschikte accommodatie tussenzit. Wij wensen je een heerlijke vakantie in het zonovergoten Spanje.


Populaire accommodaties Spanje