Italië

Italië is een vakantieland bij uitstek. Het is niet voor niets dat vele Nederlandse toeristen er voor kiezen om ieder jaar weer naar dit prachtige land te gaan. Het land is goed bereikbaar vanuit Nederland met zowel de auto als met het vliegtuig. Verdeeld over het hele land Italië zijn er veel regio’s waar je prima vakantie kunt vieren. Voorbeelden hiervan zijn het Gardameer, Toscane en Florence. Het land kent een lange kustlijn aan zowel de oost- als westkant van het eiland, en dat maakt het voor liefhebbers van zon, zee en strand nog aantrekkelijker om dit land te bezoeken. Verschillende reisaanbieders bieden meerdere reizen naar Italië aan, zodat jij jouw ideale bestemming in Italië gemakkelijk gevonden krijgt.

Italiaanse eilanden

Naast het vasteland van Italië zijn er ook twee eilanden waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Ten zuidwesten van het vasteland vindt je de eilanden Sicilië en Sardinië. Heerlijke eilanden met beide een eigen sfeer. Op deze eilanden zijn toeristen meer dan welkom, en een bezoek aan deze eilanden zul je niet snel vergeten. Het is niet alleen vaak lekker weer op dit eiland, het kent ook zeer mooie steden en een prachtige omgeving waar je je ogen uitkijkt. En dat allemaal op slechts twee uurtjes vliegen van Nederland.

Rondreis door Italië

Eigenlijk is het zonde om tijdens je vakantie in Italië op een vaste plek te blijven. Het land is zo mooi en zo gevarieerd, dat het een hele leuke manier van vakantie vieren is als je een groot deel van Italië gaat bezoeken. Een rondreis door het land is dan ook erg populair onder vakantiegangers. Zo kun je bijvoorbeeld in een reis langs het Gardameer gaan, vervolgens via Florence naar de hoofdstad Rome. Met een rondreis door Italië kom je in één reis op verschillende mooie plekken van Italië.

Ga op zoek naar jouw ideale bestemming in Italië, en geniet op een hele fijne manier van je welverdiende vakantie.


Populaire accommodaties Italië