Kreta

Kreta is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen in heel Europa. Het eiland is ook meteen het grootste eiland van Griekenland, en biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Verspreid over het hele eiland vind je gezellige en leuke dorpjes waar je tijdens je vakantie kunt verblijven. Vele van deze badplaatsen zijn voorzien wat alles wat jij zoekt in een vakantie. Een heerlijk strand, prachtige hotels en volop gezelligheid. Op Kreta vindt je ongetwijfeld de accommodatie waar jij zo naar op zoek bent, zodat je een heerlijke vakantie kunt beleven.

Vakantie op Kreta

Tijdens je vakantie naar vlieg je op het vliegveld van Heraklion, de grootste stad van het land. Deze stad ligt aan de noordkant van het eiland, en vanuit hier kan de doorreis naar jouw plek van bestemming beginnen. Populaire badplaatsen die veel worden gekozen als vakantiebestemming op het eiland zijn Rehymnon, Chersonissos en Koutouloufari. Verschillende grote reisaanbieders bieden veel opties op dit zonovergoten eiland, zodat je een accommodatie en locatie kunt vinden die helemaal bij jouw wensen aansluit. Op het eiland zijn niet alleen drukke plaatsen vol gezelligheid te vinden, maar ook wat rustigere plekken. Ideaal voor vakantiegangers die op zoek naar zijn rust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crete Greece 💙 Tag Your Photos (@allincrete) on

Prachtige natuur

Kreta staat niet alleen bekend om haar gezellige dorpjes, maar ook om al het prachtigs wat er te vinden is op het eiland. Hier kun je als natuurliefhebber een hele fijne tijd hebben. Vanwege het klimaat op dit eiland vind je er veel olijfbomen, mooie planten en bloemen en prachtige natuurgebieden. Als je van wandelen of fietsen houdt door mooie regio’s, dan is Kreta voor jou een topbestemming. Een ander prachtig verschijnsel op dit eiland is de Samaria kloof. Door deze kloof kun je een prachtige wandeling maken van wel 16 kilometer lang, en neemt je mee langs prachtige rotswanden en uitdagende wandelpaden tussen al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Populaire hotels