stranden curacao

Dit zijn de populairste stranden op Curaçao

Een vakantie op het eiland Curaçao is voor velen een droom. Een prachtig eiland, een heel aangenaam klimaat en volop Nederlandse invloeden. Een ander groot pluspunt van het eiland is de mogelijkheid om één van de vele leuke stranden te bezoeken. Curaçao heeft vele mooie stranden, van groot tot klein en van massaal tot verlaten. Als jij op vakantie bent op dit prachtige eiland is het aan te raden om met een auto het eiland af te gaan, op zoek naar de leukste strandjes. Wij zetten de leukste stranden op Curaçao voor je op een rij.

Grote Knip

Helemaal in het westen van Curaçao vind je het strand Grote Knip. Dit authentieke strand biedt jou de kans om heerlijk te zwemmen en lekker tot rust te komen. Het is een vrij breed strand waar zowel locals als toeristen graag op afkomen. Het water is ook hier ook helder blauw en ideaal om een verfrissende duik te nemen. Vanaf de parkeerplaats loop je naar beneden om bij het strand te komen, en tijdens deze wandeling naar beneden heb je al een prachtig uitzicht over het hele strand. Hieronder zie je een foto van Grote Knip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CheapCaribbean.com (@cheapcaribbean) on

Mambo Beach

Één van de meest populaire stranden op Curaçao is Mambo Beach. Dit strand ligt pal naast het Sea Aquarium, waar je onder andere met dolfijnen kunt zwemmen. Op dit populaire strand kun je heerlijk ontspannen op de comfortabele ligbedden en wordt er gezorgd voor een lekker muziekje. Er hangt een hele gezellige sfeer op dit strand. Ideaal voor een dag vol plezier.

Jan Thiel Baai

Vlakbij de grote resorts van het eiland als Livingstone, Chogogo en Papagayo kom je het strand van Jan Thiel Baai tegen. Dit populaire strand zorgt ervoor dat jij op een hele fijne manier kunt genieten van je vakantie op Curaçao. Het strand is één van de meestbezochte plekken op Curaçao vanwege de gezellige sfeer die hier hangt. Jan Thiel Baai ligt aan de zuidkant van het eiland, op een aantal kilometer afstand van Willemstad.


Geef een reactie